Butikken lukkede november 16. Siden da har jeg kun malet en håndfuld bestillinger + det løse…Men Skurvognen (Partzerre vers. 4.0) er fyldt med billeder!! Nogle er virkeligt gode, andre fine billeder men småt salgbare. Men IKEA-kunst er det IKKE…Alle billeder rummer en dybtfølt proces, og det ene leder til det andet, og alle er de hinandens forudsætninger! Jeg har på siden her samlet de væsentligste, sat priser på, og nogle med ekstra god pris! Og angående priser: Hvad skal ting koste? Det har altid været achilleshælen i projektet. I Grenaa kostede billederne i hovedtræk 600,-Nu koster de lidt mere…Jeg gider som udgangspunkt ikke at prutte om priser. Men er der noget du bare godt kan lide, er du velkommen til at give et bud.

Frem for alt er jeg jo bare vildt glad hvis DU har lyst til at have MIT billede hængende…