Jan Granquist 26. sep. – 29. okt.

Hvem er han, hvor kommer han fra, hvor i Verden står han foran et gyldent hegn? Er det foran en grænse i ét af EU’s 28 medlemslande. Eller måske et helt andet sted?

Er hegnet gyldent på begge sider. Hvorfor han han forladt sit hjemland med bind for øjnene, og hvorfor er hans hjemland anonymt, hvidt og tomt?

Billedkunstneren Jan Granquist bor i Greve, beliggende i Region Sjællands yderkant, men udstiller i akademibyen Sorø, regionens hovedstad. Hos Partzerre udstiller Jan Granquist lige nu nogle af sine aktuelle billeder.

På udstillingen vises 11 billeder, der alle har en kant og en kommentar til den omtumlede verden, vi er en del af. For Jan granquist handler kunst om følelser.

 

”Jan følger med i Verden – han forholder sig til den og reflekterer den i sine malerier. Det synes jeg er spændende, fordi han har noget på hjertet og det formår han at formidle i malerierne”.

Steen Marborg

Titlerne på værkerne er ”Meeting a golden fence”, ”Ghouta 21. august 2013”, ”Ukendt offer”, ”Janus 3.0 US Version”,
”El Nino – Poseidons søn”, ”Sortehavet – Krim”, ”Démos Krátos Kaos”, ”Global opvarmning?”, ”Farve Blind Kunst”, ”Freiheit, Berlin 9.11.2014” – og ”Lys forude”.

Udstillingen vises frem til lørdag d. 31. oktober. Se åbningstider.


Meeting Org Ukendt offer Sortehavet - Krim